Mulder &

   Wallet

coachopleidingen

training

coaching

9,5

Mulder & Wallet VOF

Postadres:

Kolkweg 27

8055PS Laag Zuthem

  • Facebook Social Icon

Copyright 2019 Mulder&Wallet

Over de NCA

De NCA, voluit: Nederlandse Coaching Academie is door NicoJan Wallet en Rita Mulder opgericht in januari 2019. Beiden hebben ze meer dan 10 jaar ervaring in coaching en counseling.

​NicoJan en Rita zijn  al jaren verbonden met de Academie voor Counselling en Coaching (ACC) als docent.

In de loop der jaren hebben zij steeds meer ontdekt dat coaching een uitzonderlijk middel kan zijn om levens te transformeren. Zij hebben het als heel bijzonder ervaren om zoveel studenten te kunnen helpen zichzelf in te zetten als instrument voor verandering.

 

Missie

De missie van de NCA is om nieuwe coaches te begeleiden die uit willen blinken in hun expertise en passie.De NCA wil het verschil maken in de wereld door coaches op te leiden die met name hun eigen persoonlijke proces zijn aangegaan. Hiervoor zijn de nieuwste inzichten gebruikt om het opleidingsprogramma naar een hoger level te brengen.

Visie

Onze coachopleiding staat open voor beginners en mensen die hun vakgebied willen verdiepen of verbreden. Het is een opleiding waarin je nieuwe vaardigheden en kennis kunt leren, in een veilige omgeving kunt oefenen en werken aan je innerlijke groei. De Nederlandse Coach Academie (NCA) is uniek, daar we uitgaan van zelfsturend leren met een optimale keuzevrijheid tot specialisaties. Na de grondige basistraining tot Professioneel Coach kun je de weg kiezen die het beste bij jouw wensen en mogelijkheden aansluit.

Bij ons kun je in de vervolgopleiding tot master Coach jezelf specialiseren in iedere gewenste richting, enkele voorbeelden: allround counselor of coach, stresscoach, schoolcoach, kindercoach, bedrijfscoach, relatiecoach, loopbaancoach, persoonlijk coach, life-coach, online-coach, stressmanager, facilitator, trainer, teamleider, mediator, pastoraal counselor, spiritueel counselor, multicultureel counselor, psychodynamisch counselor, psychosociaal counsellor, teamcoach, executive coach, intervisiecoach, etc.