top of page

Rita Mulder

Rita Mulder NCA Zwolle

 

Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik mensen begeleid bij het vinden van hun ware, krachtige en schitterende Zelf. Dit doe ik vanuit mijn praktijkruiimte in Laag Zuthem, een klein lieflijk dorpje dichtbij Zwolle.
Met de ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan in mijn leven wil ik jou graag helpen. Ik kan je helpen trouw te blijven aan jezelf waardoor je weer het leven kunt gaan leven waarvoor je geboren bent.

persoonlijke groei
Als kind was ik een gevoelig meisje. Ik wist niet hoe ik om moest gaan met alles wat ik zag en voelde. Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs kwam ik er tussen al die kinderen achter dat ik mijn eigen innerlijke kind kwijt was geraakt. Door het innerlijke gekwetste kind in mij te herkennen, te erkennen en er zelf voor te gaan zorgen, kon ik pas echt volwassen, onafhankelijk en autonoom worden. In die periode ontdekte ik ook dat ik hoogsensitief ben. Ik leerde hoe mijn gevoeligheid juist mijn kwaliteit is en dat mijn gevoelens een wegwijzer zijn om het contact met mezelf te herstellen. Daardoor geef ik nu mijn leven vorm zoals ik dat zelf graag wil. Dat levert me veel vreugde en innerlijke rust op. Dit is iets wat ik iedereen gun.

talenten
Ik stimuleer iedere mens om op zoek te gaan naar datgene waar je hart sneller van gaat kloppen. Als je ontdekt waar jouw drijfveren liggen en daar gehoor aan geeft heb je het meeste te bieden.
Ik ben de trotse moeder van een dochter en een zoon. Ik heb ze altijd gestimuleerd hun eigen pad te volgen en dat te doen wat hen de meeste vreugde geeft. Mijn uitgangspunt is dat als je doet waar je hart ligt dit zowel voor jou als voor degene met wie je samen bent de grootste vervulling geeft.

familieopstellingen
Mijn waarheid is dat alles energie is en dat daardoor alles met elkaar verbonden is en invloed heeft op elkaar. Ik kom in mijn praktijk regelmatig cliënten tegen die al veel gedaan hebben in hun persoonlijke proces maar toch telkens tegen dezelfde blokkades aan blijven lopen die onoplosbaar lijken te zijn. Dat kan komen omdat de dieperliggende oorzaak daarvan gelegen ligt in het familiesysteem (jouw familie van herkomst). Een familieopstelling geeft diepere inzichten in onbewuste patronen die leven binnen de familie waarin jij geboren bent. Daardoor kan er heling en verandering ontstaan waardoor jij in vrijheid het leven kunt gaan leven waarvoor jij geboren bent. Tijdens de opleiding zullen we ook volop aandacht besteden aan deze prachtige methodiek.

bottom of page