top of page

Rita Mulder

 

Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik mensen begeleid bij het vinden van hun ware, krachtige en schitterende Zelf. Dit doe ik vanuit mijn praktijkruiimte in Laag Zuthem, een klein lieflijk dorpje dichtbij Zwolle.
Met de ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan in mijn leven wil ik jou graag helpen. Ik kan je helpen trouw te blijven aan jezelf waardoor je weer het leven kunt gaan leven waarvoor je geboren bent.

Ik stimuleer je om op zoek te gaan naar datgene waar je hart sneller van gaat kloppen. Als je ontdekt waar jouw drijfveren liggen en daar gehoor aan geeft heb je het meeste te bieden.

 

familieopstelling
Ik kom in mijn praktijk regelmatig cliënten tegen die al veel gedaan hebben in hun persoonlijke proces maar toch telkens tegen dezelfde blokkades aan blijven lopen die onoplosbaar lijken te zijn. Dat kan komen omdat de dieperliggende oorzaak daarvan gelegen ligt in het familiesysteem (jouw familie van herkomst). Een familieopstelling geeft diepere inzichten in onbewuste patronen die leven binnen de familie waarin jij geboren bent. Daardoor kan er heling en verandering ontstaan waardoor jij in vrijheid het leven kunt gaan leven waarvoor jij geboren bent.

Wil je meer over me weten kijk dan even mijn site.

www.ritamulder.com

_MG_4005-2_edited_edited.png
bottom of page