top of page

Wij bieden verscheidene workshops, cursussen en trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling:

  • systemisch werken (familieopstellingen)

  • Hoogsensitiviteit training

  • Transactionele Analyse (TA)

  • Effectief feedback geven

  • Geldspecials

  • Marketing en Acquisitie

Cursus Systemisch Werk

Korte cursus Systemisch Werk

Tijdens déze workshop gaan we jou leren hoe je systemisch werk ook op andere gebieden toe kunt passen: bijv als het gaat om werk, relatie, gezondheid, wonen, TA en persoonlijke ontwikkeling. 

 

We bieden verschillende oefeningen aan die je kunt gebruiken tijdens een coachingssessie. Ook zul je zelf weer met nieuwe inzichten naar huis gaan als het gaat om je eigen persoonlijke ontwikkeling. 

 

Nederlandse Coach Academie Zwolle
Workshop Familieopstelling
Nederlandse Coach Academie Zwolle

Workshop Familieopstellingen

 

Een familieopstelling is een methodiek die helpt om meer inzicht te krijgen in patronen die in jouw familie voorkomen.

 

De oorzaak van problemen die je tegenkomt zijn niet altijd van jou, maar zijn ook terug te vinden in jouw familiesysteem.

 

In ieder familiesysteem zijn bepaalde patronen ontstaan die van generatie op generatie overgedragen zijn en van invloed kunnen zijn op het leven die je nu leidt.

Dagtraining Transactionele Analyse

De Transactionele Analyse is een methodiek waarmee je je zelfbewustzijn en zelfinzicht kunt vergroten en die je dagelijks toe kunt passen om meer rust, vreugde en vrijheid te ervaren.
 

Het innerlijke kind en de ouder zijn belangrijke egodelen van jezelf die ontstaan zijn in je kindertijd. Nu je volwassen bent draag je deze delen nog steeds met je mee en handel je er ook vaak uit terwijl je je dat niet altijd bewust bent.

Hoe dit werkt ga je ontdekken in de workshop. Deze workshop is bedoeld om meer bewustzijn en inzicht te krijgen in jouw eigen persoonlijke proces (innerlijke kind/ouder/ volwassene).

Image by Hannah Busing
Dagtraining Transctionele Analyse
Agenda en Lokatie
Studiegroep plezier

Agenda workshops - cursussen - trainingen

2023 / 2024

bottom of page