top of page

Over
de NCA

Wie zijn wij? Waar staan we voor? Wat bieden we?

Graag stellen we ons aan je voor.

 

​Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit Rita Mulder en NicoJan Wallet. We zijn beiden al jaren werkzaam als docent en coach. We maken gebruik van elkaars talenten, vullen elkaar prachtig aan zodat ieder kan schitteren op zijn eigen manier.We hebben jaren als docent/trainer bij de Academie voor Counselling en Coaching (ACC) gewerkt.

We hebben het als heel bijzonder ervaren om zoveel studenten te kunnen helpen om professioneel coach te worden.In de loop der jaren hebben we hiervoor een heel eigen en uniek programma ontwikkeld. De kracht hiervan lag in het persoonlijke proces van de coach; de kunst om zichzelf in te zetten als instrument voor verandering. Om deze koers nog scherper en duidelijker te kunnen aanhouden hebben we afscheid genomen van de ACC en de NCA (Nederlandse Coaching Academie) opgericht.

Missie

De missie van de NCA is om nieuwe coaches te begeleiden die uit willen blinken in hun expertise en passie.

De NCA wil het verschil maken in de wereld door geïnspireerde mensen vanuit hun eigen unieke `zijn te begeleiden tot coach. Hiervoor gebruiken we de  nieuwste inzichten om het opleidingsprogramma naar een hoger level te brengen.

Visie

Onze coachopleiding staat open voor beginners en mensen die hun vakgebied willen verdiepen of verbreden. Het is een opleiding waarin je nieuwe vaardigheden en kennis kunt leren, in een veilige omgeving kunt oefenen en werken aan je innerlijke groei. De Nederlandse Coach Academie (NCA) is uniek, omdat we het zelfsturend leren bevorderen, met een optimale keuzevrijheid tot specialisaties. Na de grondige basistraining tot Professioneel Coach kun je de weg kiezen die het beste bij jouw wensen en mogelijkheden aansluit.

Bij ons kun je je verder scholen met diverse Modules waardoor je jezelf kunt specialiseren in iedere gewenste richting. Enkele voorbeelden: allround counselor of coach, stresscoach, schoolcoach, kindercoach, bedrijfscoach, relatiecoach, loopbaancoach, persoonlijk coach, life-coach, online-coach, stressmanager, facilitator, trainer, teamleider, mediator, pastoraal counselor, spiritueel counselor, multicultureel counselor, psychodynamisch counselor, psychosociaal counsellor, teamcoach, executive coach, intervisiecoach, etc.

Rita Mulder

Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik hooggevoelige mensen begeleid die het contact met zichzelf zijn kwijtgeraakt door perfectionisme en een té grote aanpassing aan de buitenwereld. Ik leer hooggevoelige mensen hoe ze trouw kunnen blijven aan zichzelf waardoor er rust en ruimte ontstaat om in vreugde het leven te leven waarvoor zij geboren zijn!

DSC07741.jpeg

NicoJan Wallet

NicoJan ondersteunt coaches, trainers en leidinggevenden om in vrijheid te genieten van het leven. Vrijheid in gedachten, handelen en het maken van keuzes. Het is zijn wens dat mensen zich niet langer conformeren aan hetgeen dat anderen denken dat goed voor hen is. Dat ze zich bewust worden van hun doel in het leven en hun eigen potentie: echt volwassen worden dus. 

DSC07759.jpeg
bottom of page