top of page

Ervaringen

We hebben in de loop der jaren al heel wat studenten en cliënten uit heel Nederland gehad. Enkele reactie willen we graag met je delen

Martine Scholten

praktische coaching en organisatieadvies

martine scholten testimonial student NCA Coachopleiding Nederlandse Coach Academie

Toen ik de NCA leerde kennen was ik net gescheiden en ik kreeg borstkanker. Dit was geen makkelijke periode maar het heeft me veel gebracht en ik heb het positieve eruit gehaald. Vanuit deze ervaring wilde ik ook graag andere mensen gaan helpen.

 

Vanuit het werken als (interim) businesscontroller bij de Rabobank heb ik de stap gezet om als coach aan de slag te gaan. De mensenkant trok mij altijd al ontzettend aan. Ik probeerde daarbij mens en organisatiedoelen te matchen. Ik werd uitgedaagd door de trainers om te ontdekken ‘wie ben ik als coach’.

De trainers vullen elkaar mooi aan: warm, alles mag er zijn zonder oordeel, ze halen je talenten naar boven en geven goeie feedback waar je iets mee kunt, onderbouwend en met theoretische kennis. Gevoel en verstand komen bij elkaar. Mijn persoonlijke doel heb ik zeker bereikt: “Ik wil (er) gewoon zijn”.​

Martine Scholten

Marieke Maat

moeder-coach en trainer

NCA Marieke Maat student NCA Coachopleiding Nederlandse Coach Academie

'Mijn kennismaking met de trainingen van de NCA heb ik ervaren als een cadeautje. Mijn persoonlijke ontwikkeling is mede door hen in sneltreinvaart gegaan. Dit heeft me rust en zelfvertrouwen gebracht, ik heb geleerd hoe ik dichtbij mezelf kan blijven. 

 

De trainers zorgen voor waardevolle inzichten. NicoJan en zijn wijze spreuken, daar denk ik nog vaak aan terug. Van Rita heb ik veel geleerd over mijn hooggevoeligheid, ze gaat op zo’n mooie manier met haar eigen hooggevoeligheid om.

 

De trainers weten de theorie en het opdoen van coachvaardigheden prachtig te combineren met de persoonlijke ontwikkeling. Ik ben gegroeid als coach en als mens.'

www.maatcoachingtraining.nl
www.morethanmom.nl

Jaap Noppers

jaap noppers testimonial student Nederlandse Coach Academie

studentendecaan bij Viaa

“De grootste kracht van trainingen bij de NCA vind ik dat je werkt met je eigen persoonlijke proces en niet met casussen. Daardoor heb ik een hele weg van persoonlijke groei doorgemaakt. Bij Rita leerde ik thuis te komen bij mezelf, alles mag je meenemen en alles is oké. NicoJan onderbouwt scherp en is warm confronterend. Hierin vullen ze elkaar perfect aan.

 

Als student-counselor begeleid ik studenten, waardoor ik volop de gelegenheid had om te oefenen in de praktijk. Vervolgens kreeg ik daar weer feedback op van de trainers. Zo werd mijn manier van werken telkens gespiegeld en kreeg ik steeds meer de bevestiging dat ik op de goede weg zat."

Mariek Maat
Jaap Noppers

Ditta Kamphorst

ditta kamphorst testimonial student Nederlandse Coach Academie

verlies- en rouwbegeleider

"De begeleiding van de trainers werd ingezet vanuit liefde en rust vinden in jezelf. Rita voelt door haar hooggevoeligheid haarfijn mijn energie aan en vanuit dit gevoel wist ze de juiste vragen te stellen die mij verder hielpen. NicoJan wist mij uit te dagen met zijn manier van vragen stellen, vragen die soms op weerstand stuiten, maar meestal net dat duwtje in de rug gaven om de verandering in te zetten.

Mede door de trainers heb ik het vertrouwen gekregen dat ik op mijn beurt veel voor anderen kan betekenen. Door mijn gevoel als leidraad te gebruiken, heb ik inmiddels mijn vastigheden losgelaten en mijn eigen coachpraktijk HORIZONder begonnen, met als specialisatie rouw en verlies".

Ditta Kamphorst

Anouk Romkes

anouk Romkes testimonial student Nederlandse Coach Academie

coaching voor hoogopgeleiden

De trainers vormen een ijzersterke combinatie, ze zijn heel professioneel en hebben veel ervaring. Ze zetten een sfeer van openheid en warmte neer en alles mag er zijn. Er is altijd positieve energie en een “wij”-gevoel.

 

Ik kreeg veel persoonlijke begeleiding, waardoor ik mooie stappen kon maken.

Ik heb aan hen o.a. te danken dat ik me er bewust van ben geworden dat verbinden echt mijn kracht is en dat ik daar veel mee kan bereiken.

 

Ik zou hen iedereen gunnen voor hun eigen ontwikkeling en persoonlijke groei.

Anouk Romkes
bottom of page