top of page

Ons team

Docenten

Ons team bestaat uit Patricia Achtereekte, Rita Mulder, Marjolijn Vreeken en NicoJan Wallet. We zijn allen al jaren werkzaam als docent en coach. We maken gebruik van elkaars talenten, vullen elkaar prachtig aan zodat ieder kan schitteren op zijn eigen manier.

Onze missie is om coaches op te leiden die willen uitblinken in hun expertise. Dit doen we door studenten te stimuleren en te inspireren hun eigen wijsheid aan te boren. Onze visie is dat een student het meest heeft te bieden zodra hij zijn eigen unieke kwaliteiten in kan zetten.

NicoJan en Rita geven de opleiding in Zwolle en Marjolijn en Patricia in Amersfoort.

team 1 kopie_edited.jpg
Rita
DSC07741.jpeg

docent , trainer, coach en auteur

Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik hooggevoelige mensen begeleid die het contact met zichzelf zijn kwijtgeraakt door perfectionisme en een té grote aanpassing aan de buitenwereld. Ik leer hooggevoelige mensen hoe ze trouw kunnen blijven aan zichzelf waardoor er rust en ruimte ontstaat om in vreugde het leven te leven waarvoor zij geboren zijn!

www.ritamulder.com >

DSC07759.jpeg

docent, counselor, adviseur

NicoJan ondersteunt coaches, trainers en leidinggevenden om in vrijheid te genieten van het leven. Vrijheid in gedachten, handelen en het maken van keuzes. Het is zijn wens dat mensen zich niet langer conformeren aan hetgeen dat anderen denken dat goed voor hen is. Dat ze zich bewust worden van hun doel in het leven en hun eigen potentie: echt volwassen worden dus. 

DSC07733.jpeg

docent, coach, kinesioloog

In mijn praktijk voor Kinsiologie en Coaching begeleid ik hooggevoelige vrouwen die veel stress ervaren naar meer innerlijke rust, zodat ze zich bewust worden van wie ze werkelijk zijn. Zich vrij en verbonden te voelen met zichzelf en zo het leven te leiden dat ze willen. 

"Ik ben blij met mezelf en voel me geliefd. Mijn energie stroomt weer!"

www.kominbalans.nl >

DSC07745.jpeg

Marjolijn Vreeken

docent, trainer, coach

Ik ondersteun sensitieve mensen om echt te leren leven vanuit hun innerlijk kompas. Wie ben je ten diepste en hoe ziet je leven eruit als je trouw bent aan jezelf? Contact maken met jezelf in het hier en nu is altijd het startpunt. Het opent de deur naar diepere ontspanning en persoonlijke groei. Ik organiseer trainingen en begeleid mensen individueel in mijn eigen praktijk (in Amersfoort en online).

www.gentlerising.nl >

Marjolijn
Patricia
NicoJan
bottom of page