Mulder &

   Wallet

coachopleidingen

training

coaching

9,5

Mulder & Wallet VOF

‚Äč

Postadres:

Kolkweg 27

8055PS Laag Zuthem

  • Facebook Social Icon

Copyright 2019 Mulder&Wallet

Rita Mulder

 

Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik mensen begeleid bij het vinden van hun ware, krachtige en schitterende Zelf. Dit doe ik vanuit mijn huis in Laag Zuthem, een klein lieflijk dorpje dichtbij Zwolle.
Met de ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan in mijn leven wil ik jou graag helpen. Ik kan je helpen je gevoel te ontwarren waardoor je uiteindelijk jezelf weer zult ontmoeten.

persoonlijke groei
Als kind was ik een gevoelig meisje. Ik wist niet hoe ik om moest gaan met alles wat ik zag en voelde. Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs kwam ik er tussen al die kinderen achter dat ik mijn eigen innerlijke kind kwijt was geraakt. Door het innerlijke gekwetste kind in mij te herkennen en te erkennen kon ik pas echt volwassen, onafhankelijk en autonoom worden. In die periode ontdekte ik ook dat ik hoogsensitief ben. Ik leerde hoe mijn gevoeligheid juist mijn kwaliteit is en dat mijn gevoelens een wegwijzer zijn om het contact met mezelf te herstellen. Daardoor geef ik nu mijn leven vorm zoals ik dat zelf graag wil. Dat levert me veel innerlijke rust en plezier op. Dit is iets wat ik jou ook gun.

talenten
Ik stimuleer jou ook om op zoek te gaan naar datgene waar je hart sneller van gaat kloppen. Als je ontdekt waar jouw drijfveren liggen en daar gehoor aan geeft heb je het meeste te bieden.
Ik ben de trotse moeder van een dochter en een zoon. Ik heb ze altijd gestimuleerd hun eigen pad te volgen en dat te doen wat hen de meeste vreugde geeft. Mijn uitgangspunt is dat als je doet waar je hart ligt je uiteindelijk het meest gelukkig zult zijn.

familieopstellingen
Verder ontdekte ik tijdens mijn leven dat alles met elkaar verbonden is en invloed heeft op elkaar. Ik kom in mijn praktijk regelmatig cliënten tegen die al veel gedaan hebben in hun persoonlijke proces maar toch telkens tegen dezelfde blokkades aan blijven lopen die onoplosbaar lijken te zijn. Dat kan komen omdat de dieperliggende oorzaak daarvan in het familiesysteem gelegen is. Een familieopstelling jou kan helpen om een dieper inzicht te krijgen in onbewuste patronen binnen de familie waarin jij geboren bent. Het kan de verbinding met jouw familie weer herstellen. Graag wil ik je laten kennis maken met deze manier van werken.