top of page

Opleiding tot HSP specialist

rita sessie.jpg

Juiste begeleiding

Hooggevoeligheid is een onderwerp dat steeds meer onder de aandacht komt. Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 5 mensen hooggevoelig is. Dat betekent dat 20 % van de bevolking hooggevoelig is en dat is in verhouding best een groot aantal.

 

Omdat hooggevoelige mensen een diepgaande informatieverwerking hebben is de kans groter dat ze sneller overprikkeld raken en daardoor in een burn-out terecht komen. Juiste ondersteuning en begeleiding is dan essentieel.

 

Voor wie is deze opleiding?

Ben jij directeur, leerkracht, ib’er, coach, manager, werk jij in de zorg of kom jij op een andere werkplek hooggevoelige mensen tegen? Heb je een wens om hooggevoelige volwassenen of kinderen die problemen ervaren met hun hooggevoeligheid de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. Leer wat de kenmerken en problemen zijn van hsp’ers maar ken ook de prachtige kernkwaliteiten die ze bezitten!

Wat je leert

Door de juiste begeleiding te bieden aan hooggevoelige mensen kunnen scholen en bedrijven optimaal van de kwaliteiten van hsp’ers gebruik maken. Zo bieden hooggevoelige mensen een enorme meerwaarde aan de maatschappij.

In de opleiding komt het volgende uitgebreid aan de orde:

 

  • Je krijgt kennis over de kenmerken, kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen van hooggevoeligheid.

  • Je krijgt praktische oefeningen, tools en technieken aangeboden om hooggevoelige mensen goed te kunnen begeleiden.

  • Je leert hoe je af kunt stemmen op hooggevoelige mensen en hoe je je eigen intuitie kunt gebruiken om ze de juiste ondersteuning te bieden.

  • Je leert op een praktische manier hoe hooggevoelige mensen op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau de balans kunnen herstellen zodat ze weer optimaal kunnen functioneren.
     

Hoelang duurt de opleiding?
 

De opleiding bestaat uit 5 zaterdagen en wordt gegeven in Zwolle (Berkum)

We komen van 10.00 – 16.00 bij elkaar.

 

Voor wie is het ontwikkeld?
 

Deze training is ontwikkeld voor professionals en anderen die op hun werk hsp’ers tegenkomen die problemen ondervinden in het omgaan met hun hooggevoeligheid. Maar ook als je zelf hooggevoelig bent en een verlangen voelt om jezelf verder te leren kennen en te ontwikkelen is deze opleiding erg geschikt. Na deelname ontvang je kosteloos een certificaat.

 

Wat zijn de kosten?

Als je je inschrijft vóór 28 januari 2022 krijg je introductiekorting van €100.

Particulier tarief is €1250,-  (incl. btw)

Zakelijk tarief is €1950,-  (incl. btw)

Ook mogelijk te betalen in 5 termijnen.

Data 2022
 

zaterdag 26 maart

zaterdag 16 april

zaterdag 7 mei

zaterdag 28 mei

zaterdag 18 juni

Open Avond: 10 maart

Meer informatie >

bottom of page