Ons team

Docenten

Rita Mulder en NicoJan Wallet zijn beiden hooggevoelig en al jaren werkzaam als docent en coach. Ze maken gebruik van elkaars talenten, vullen elkaar prachtig aan zodat ieder kan schitteren op zijn eigen manier.

 

Waar Rita haar grootste kwaliteit verbinden is, is NicoJan zijn grootste talent autonomie en vrijheid. Door deze combi ontstaat er een prachtige balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke.

 

Hun missie is om hooggevoelige coaches op te leiden die willen uitblinken in hun expertise. Dit doen zij door studenten te stimuleren en te inspireren hun eigen wijsheid aan te boren. De student heeft het meeste te bieden zodra hij zijn eigen unieke kwaliteiten in kan zetten.

P1140225.jpg

docent , trainer, coach en auteur

Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik hooggevoelige mensen begeleid die het contact met zichzelf zijn kwijtgeraakt door perfectionisme en een té grote aanpassing aan de buitenwereld. Ik leer hooggevoelige mensen hoe ze trouw kunnen blijven aan zichzelf waardoor er rust en ruimte ontstaat om in vreugde het leven te leven waarvoor zij geboren zijn!

_MG_3998-2.png

docent, counselor, adviseur

NicoJan ondersteunt coaches, trainers en leidinggevenden om in vrijheid te genieten van het leven. Vrijheid in gedachten, handelen en het maken van keuzes. Het is zijn wens dat mensen zich niet langer conformeren aan hetgeen dat anderen denken dat goed voor hen is. Dat ze zich bewust worden van hun doel in het leven en hun eigen potentie: echt volwassen worden dus.