Mulder &

   Wallet

coachopleidingen

training

coaching

9,5

Mulder & Wallet VOF

‚Äč

Postadres:

Kolkweg 27

8055PS Laag Zuthem

  • Facebook Social Icon

Copyright 2019 Mulder&Wallet

Ons team

Docenten

Rita Mulder en NicoJan Wallet zijn al jaren verbonden met de Academie voor Counselling en Coaching (ACC) als docent. Begin 2019 is de lang gekoesterde droom waargemaakt. In maart dit jaar zijn ze een nieuw avontuur aangegaan onder de naam de Nederlandse Coach Academie, NCA.

 

Rita en NicoJan maken gebruik van elkaars talenten, vullen elkaar prachtig aan zodat ieder kan schitteren op zijn eigen manier. Dat willen zij ook uitdragen naar de buitenwereld. Ze stimuleren en inspireren studenten om hun eigen wijsheid aan te boren. Zodra de student zijn eigen unieke kwaliteiten kan zien dan heeft deze het meeste te bieden. In samenwerking met anderen ontstaat er dan een prachtige synergy! 1 + 1 wordt dan 3.

_MG_4005-2_bewerkt.png

Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik hooggevoelige leerkrachten begeleid die overprikkeld raken door de hoge werkdruk. Ik leer ze hoe ze hun gevoeligheid in kunnen zetten als kracht en hoe ze vanuit passie, rust en ontspanning hun beroep kunnen beoefenen.

docent , coach en trainer

_MG_3998-2.png

NicoJan ondersteunt coaches, trainers en leidinggevenden om in vrijheid te genieten van het leven. Vrijheid in gedachten, handelen en het maken van keuzes. Het is zijn wens dat mensen zich niet langer conformeren aan hetgeen dat anderen denken dat goed voor hen is. Dat ze zich bewust worden van hun doel in het leven en hun eigen potentie: echt volwassen worden dus. 

docent, counselor, adviseur