Mulder &

   Wallet

coachopleidingen

training

coaching

9,5

Mulder & Wallet VOF

Postadres:

Kolkweg 27

8055PS Laag Zuthem

  • Facebook Social Icon

Copyright 2019 Mulder&Wallet

Transformeer

je leven

en help anderen

Opleiding voor coaching en counseling

De NCA, voluit: Nederlandse Coaching Academie is door NicoJan Wallet en Rita Mulder opgericht in januari 2019. Beiden hebben ze meer dan 10 jaar ervaring in coaching en counseling.

Missie

Ze hebben een gedeelde missie om coaches die willen uitblinken in hun expertise en passie op te leiden. Waar NicoJan en Rita voorheen coachopleidingen gaven voor de Academie voor Coaching en Counselling (ACC) hebben zij besloten hun eigen unieke programma aan te bieden en zijn daarom de NCA gestart. 

Locatie

Mulder&Wallet verzorgt coachopleidingen van de NCA in diverse steden in Midden Nederland. De trainingslocaties zijn vanuit het grootste deel van Nederland prima te bereiken. De locaties zijn te vinden in de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht. De opleiding tot professioneel coach wordt gegeven in Zwolle, Amersfoort en Nijmegen. De opleiding tot master Coach wordt gegeven in Apeldoorn.

Maak persoonlijk kennis met een van onze coachopleidingen.

Spotcer gecertificeerd en CRKBO geregistreerd

Erkende opleiding op HBO niveau

Persoonlijke begeleiding en feedback

Op 4 locaties in Nederland

Open Dagen

Wil je kennis maken met onze trainers en met ons programma? Meld je dan aan voor een van de gratis informatiedagen in Nijmegen, Amersfoort, Zwolle of Apeldoorn. Je bent van harte welkom!

 

Programma

Ons programma is geheel vernieuwd en onderscheidt zich door in te zetten op professionele en persoonlijke groei. Op professioneel vlak leer je alle vaardigheden die nodig zijn om als coach toe te passen. De persoonlijke groei is gericht op het gebruik maken van de coach als instrument. Door zelf als coach te transformeren kunnen cliënten op een veel dieper niveau worden geholpen.

Erkenning en certificering

Onze coachopleidingen zijn gecertificeerd door de Stichting Spotcer, een onafhankelijke beroepsvereniging voor coaches en trainers. Na de ontvangst van je diploma kun je je hier inschrijven.

Tevens zijn we als opleidingsinstituut geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierin staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Onze Coachopleidingen

Wat zeggen anderen?

Anouk Romkes

coaching voor hoogopgeleiden

"Rita en NicoJan vormen een ijzersterke combinatie, ze zijn heel professioneel en hebben veel ervaring. Ze zetten een sfeer van openheid en warmte neer en alles mag er zijn. Er is altijd positieve energie en een “wij”-gevoel.

 

Ik kreeg veel persoonlijke begeleiding, waardoor ik mooie stappen kon maken.

Ik heb aan hen o.a. te danken dat ik me er bewust van ben geworden dat verbinden echt mijn kracht is en dat ik daar veel mee kan bereiken.

 

Ik zou hen iedereen gunnen voor hun eigen ontwikkeling en persoonlijke groei."

Jaap Noppers

studentendecaan bij Viaa

“De grootste kracht van trainingen bij Rita en NicoJan vind ik dat je werkt met je eigen persoonlijke proces en niet met casussen. Daardoor heb ik een hele weg van persoonlijke groei doorgemaakt. Bij Rita leerde ik thuis te komen bij mezelf, alles mag je meenemen en alles is oké. NicoJan onderbouwt scherp en is warm confronterend. Hierin vullen ze elkaar perfect aan.

 

Als student-counselor begeleid ik studenten, waardoor ik volop de gelegenheid had om te oefenen in de praktijk. Vervolgens kreeg ik daar weer feedback op van NicoJan en Rita. Zo werd mijn manier van werken telkens gespiegeld en kreeg ik steeds meer de bevestiging dat ik op de goede weg zat."

Patricia Achtereekte

kinesiologie en coaching

"Rita en NicoJan zijn professionele trainers, open en enthousiast.  Ik heb de afgelopen jaren een ongelooflijke groei doorgemaakt in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling maar ook professioneel vlak, als coach. Ik heb geleerd hoe ik dichtbij mezelf kan blijven en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.

NicoJan en Rita creëerden een veilig setting. De begeleiding was helder en duidelijk in opbouw en structuur. NicoJan is eerlijk en recht voor zijn raap. Bij hem heb ik geleerd om te spelen met alle mogelijkheden die ik heb als coach. Het heeft me veel vrijheid gegeven. Rita geeft veel vertrouwen en begrip, is sensitief en bij haar voelde ik dat ik helemaal goed ben zoals ik ben".

Ditta Kamphorst

verlies- en rouwbegeleider

"De begeleiding van Rita en NicoJan werd ingezet vanuit liefde en rust vinden in jezelf. Rita voelt door haar hooggevoeligheid haarfijn mijn energie aan en vanuit dit gevoel wist ze de juiste vragen te stellen die mij verder hielpen. NicoJan wist mij uit te dagen met zijn manier van vragen stellen, vragen die soms op weerstand stuiten, maar meestal net dat duwtje in de rug gaven om de verandering in te zetten.

Mede door Rita en Nicojan heb ik het vertrouwen gekregen dat ik op mijn beurt veel voor anderen kan betekenen. Door mijn gevoel als leidraad te gebruiken, heb ik inmiddels mijn vastigheden losgelaten en mijn eigen coachpraktijk HORIZONder begonnen, met als specialisatie rouw en verlies".

Ben je toe aan een
    nieuwe

        uitdaging ?

Agenda

Workshop Familie Opstelling

vrijdag 31 januari 2020: 9.15 - 12.00

Geldspecial Rijk worden met coaching

zaterdag 21 maart 2020: 10.00 - 17.00

Verdiepings-workshop Transactionele Analyse

zaterdag 17 april 2020: 10.00 - 17.00

Verdiepings-workshop Systemisch Werken

zaterdag 1 mei 2020: 10.00 - 17.00

PILOT HSP-cursus De Verborgen schat van hooggevoeligheid

zaterdag 25 april, 30 mei, 13 juni 2020: 10.00 - 17.00