top of page

Workshop: 'Het geheim van creatie'

 

Van droom naar creatie

Voeten in de oceaan

Stel jezelf eens de volgende vragen: Laat jij je vaak teveel leiden door de dag en externe omstandigheden waardoor je te weinig tijd vrij maakt voor wat je echt wilt? Wil je dolgraag veranderen en meer gehoor geven aan intuïtieve ingevingen? Heb je zin in iets nieuws? Een nieuwe baan? Ander werk of een ander huis? Meer rust en tijd voor sociale contacten? Heb je behoefte aan nieuwe vriendschappen of ontmoetingen? Meer geld? Focus of een nieuwe relatie? Wil jij patronen doorbreken?

Dan stellen wij jou de vraag: Wat heb je tot nu toe gedaan om dit in je werkelijkheid te brengen? Wanneer je geen focus hebt en afwachtend bent kan dat wat je graag wilt niet gemanifesteerd worden. Focus vraagt om voorbereiding. Het vraagt om tijd voor bezinning, voelen, intuïtie en stilte. Door stilte kan helder worden wat jouw plan en verlangen is. Daarna kun je ermee aan de slag. 

Heel graag willen we je kennis laten maken met het geheim van creatie. We nemen je vanuit kennis en ervaring mee in het gehele creatieproces.   Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om je wensen te manifesteren? Gun jij jezelf ook het allermooiste en wil je dit hele creatieproces samen met ons beleven? Geef je dan nu op!

Trainers

Rita Mulder verzorgt deze workshop samen met Myrjan Vroom. Myrjan werkt als coach, energiewerker en trainer sinds 2008. Ze heeft vòòr de start van haar praktijk bijna 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven opgedaan. Hiervan waren de laatste zes jaar als Senior accountmanager bij een grote uitgeverij. Goed luisteren, lef en een goede afstemming waren haar talenten in de sales.
 

Ze kwam erachter vooral grote interesse te hebben in de klant zelf en zijn verhaal. Het ontwikkelen van haar intuïtie en de kennis over de kracht van het Nu, energie, creatie en de universele wetten zorgden ervoor dat ze het leven door een andere bril ging zien. Vanuit vertrouwen besloot zij een totaal ander pad in te gaan. Een switch die haar veel rust, vertrouwen en positieve energie heeft gebracht. Myrjan haar expertise is intuïtie.
 
‘Wie voelt leeft, wie niet meer voelt wordt geleefd. Leer wat je voelt’. – Myrjan

www.myrjan.nl

bottom of page