Ervaringen

Martine Scholten

praktische coaching en organisatieadvies

martine scholten.jpg

Toen ik Rita en NicoJan leerde kennen was ik net gescheiden en ik kreeg borstkanker. Dit was geen makkelijke periode maar het heeft me veel gebracht en ik heb het positieve eruit gehaald. Vanuit deze ervaring wilde ik ook graag andere mensen gaan helpen.

 

Vanuit het werken als (interim) businesscontroller bij de Rabobank heb ik de stap gezet om als coach aan de slag te gaan. De mensenkant trok mij altijd al ontzettend aan. Ik probeerde daarbij mens en organisatiedoelen te matchen. Ik werd uitgedaagd door Rita en NicoJan om te ontdekken ‘wie ben ik als coach’.

NicoJan en Rita vullen elkaar mooi aan: warm, alles mag er zijn zonder oordeel, ze halen je talenten naar boven en geven goeie feedback waar je iets mee kunt, onderbouwend en met theoretische kennis. Gevoel en verstand komen bij elkaar. Mijn persoonlijke doel heb ik zeker bereikt: “Ik wil (er) gewoon zijn”.​

Marieke Maat

moeder-coach en trainer

NCA Marieke Maat.jpg

'Mijn kennismaking met de trainingen van Rita en NicoJan heb ik ervaren als een cadeautje. Mijn persoonlijke ontwikkeling is mede door hen in sneltreinvaart gegaan. Dit heeft me rust en zelfvertrouwen gebracht, ik heb geleerd hoe ik dichtbij mezelf kan blijven. 

 

NicoJan en Rita zorgen voor waardevolle inzichten. NicoJan en zijn wijze spreuken, daar denk ik nog vaak aan terug. Van Rita heb ik veel geleerd over mijn hooggevoeligheid, ze gaat op zo’n mooie manier met haar eigen hooggevoeligheid om.

 

NicoJan en Rita weten de theorie en het opdoen van coachvaardigheden prachtig te combineren met de persoonlijke ontwikkeling. Ik ben gegroeid als coach en als mens.'