top of page

Locatie Amersfoort

Patricia Achtereekte Marjolijn Vreeken NCA Coachopleiding Nederlandse Coach Academie team Amersfoort

Even voorstellen..

Wij zijn Marjolijn en Patricia. Wij verzorgen de opleiding tot Professioneel Coach in Amersfoort.

Het is onze missie om jou potentie als coach of coachende medewerker helemaal tot bloei te laten komen. We staan voor openheid, verbinding en het creëren van een setting waarin iedere student zich veilig voelt om persoonlijk te kunnen groeien. We stimuleren en inspireren onze studenten om hun eigen wijsheid aan te boren.

 

We komen tien keer samen in het Huis van Zuid, een prettige plek waar we in alle rust en ruimte onze praktijkdagen hebben. Het huis van Zuid is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren is gratis.

Kennismaken met de NCA in Amersfoort

Wil je meer informatie over onze opleiding of kennis met ons maken?

Je kunt je aanmelden voor een informatie bijeenkomst. Op deze open dag geven we je alle informatie over de opleiding, kun je onze manier van werken ervaren en kennis met ons maken. Ook beantwoorden we al je vragen over het programma, accreditatie en groep. De open dag wordt gehouden op de plek waar ook de opleiding wordt gegeven. Van harte welkom!

Wil je even persoonlijk contact met ons maken? Dat kan telefonisch, maar we kunnen ook een afspraak maken voor een gesprek.

 

Marjolijn is te bereiken op 06 19961943.

En Patricia op 06 57340948

Inhoud opleiding
 

In ons intensieve jaarprogramma begeleiden wij je om de essentiële stappen te nemen die nodig zijn om succesvol cliënten te begeleiden.
Wij helpen je om kennis, inzichten en vaardigheden op te doen. We oefenen veel waardoor je steeds bekwamer als coach wordt.

Het studiejaar bestaat uit 10 praktijkdagen met elke dag een ander thema:

bottom of page